Martin Scorsese in Leonardo DiCaprio že načrtujeta novo filmsko mojstrovino

Ljubitelji sedme umetnosti se lahko veselijo, saj je po uspehu letošnjega filma »Killers of the Flower Moon« režiser Martin Scorsese potrdil svoje sodelovanje z Leonardem DiCaprijem v prihajajočem filmu “The Wager.” Novico je potrdil avtor David Grann, ki je napisal knjigo “The Wager: Zgodba o brodolomu, uporu in umoru,” na kateri bo film temeljil.

Zgodba filma “The Wager” se odvija v 1740-ih, kjer spremljamo ladjo Wager. Ta je narejena iz razbitin na njej pa se je znašlo trideset izmučenih moških. Kasneje pristane na obali Brazilije. Omenjeni moški so bili preživeli člani britanske ladje, ki je sledila španski ladji in nato trčila v otok v Patagoniji v Južni Ameriki.

Njihove zgodbe o preživetju na morju in v ekstremnih vremenskih razmerah so jih naredile za junake, vendar pa je šest mesecev kasneje na obalo Čila pristal še en čoln, še bolj poškodovan od prvega, z le tremi preživelimi na krovu. Ti novi mornarji so jih nato obtožili, da so bili dejansko uporniki.

Killers of the Flower Moon

Grann je tudi avtor knjige “Killers of the Flower Moon” na kateri temelji prihajajoči film. Ta bo izšel na video na zahtevo na Apple TV+ 20. oktobra. Njegovo najnovejše delo, “The Wager,” pa je že več tednov med najbolje prodajanimi knjigami.

Čeprav so podrobnosti o filmu “The Wager” še vedno neznane, je mogoče pričakovati, da bo zaradi obsežnega števila likov možen tudi nastop izjemne igralske zasedbe ob DiCapriu.

Poiščite nas na družbenih omrežjih