Mark Wahlberg pridno nabira kilograme

Mark Wahlberg se zelo očitno pripravlja na svoj nov projekt. Za svojo novo filmsko vlogo v težko pričakovani drami Stu je pridobil že skoraj 10 kg. Zelo zanimivo bo videti kakšen bo v filmu in kako bo potekalo njegovo okrevanje ter kakšna bo njegova naslednja vloga.

Mark Wahlberg je pred kratkem na svojem Instagram profilu delil neverjetno sliko, v kateri je pokazal, kakšno transformacijo je doživel v samo treh tednih. S posebno metodo pridobivanja kilogramov namreč vsak dan zaužije 7.000 kalorij v kar osmih obrokih. Za lažjo predstavo, preračunano to pomeni, da na dan poje približno 23 hamburgerjev (če upoštevamo, da ima en hamburger 300 kalorij).  

Vendar pa zaradi varnosti to nenavadno tehniko pridobivanja novih kilogramov skrbno spremlja njegov osebni kuhar. Po njegovih besedah je tehnika namreč zelo nevarna in lahko pusti tudi dolgoročne posledice na zdravju. Prav iz tega razloga Markov osebni kuhar nenehno spremlja njegovo stanje in zdravje ter ga ima vedno pod kontrolo.

Ker pa je bolj kot pridobivanje kilogramov pomembno tudi okrevanje, je njegov osebni kuhar za okrevanje povedal tole:

»»Odvečne kilograme lahko kar hitro opusti. V nekaj tednih boste lahko verjetno videli drastično spremembo. Ampak on to počne že celo življenje, medtem ko lahko za povprečnega človeka sprememba traja cele mesece. Telesa nima vsak enakega, zato njegov načrt obrokov morda ne bo deloval pri vas ali pri meni.«

- Lawrence Duran

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Različne telesne spremembe so v filmskem svetu očitno zelo popularne. Spomnimo se lahko številnih zelo zanimivih ter nekaj totalno idiotskih, ki jih v času neverjetnih metod maskiranja in računalniških efektov zelo enostavno zaobidemo. Prav zato upamo, da bo tale transformacija vsaj vredna truda in da je po ogledu filma ne bomo rabili vključiti v članek: 10 najbolj neumnih transformacij igralcev.

Vir članka: Screenrant
Viri slik: Instagram

 

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih