Linda Hamilton se pridružuje seriji Stranger Things

Peta sezona priljubljene Netflix serije Stranger Things svoji zasedbi dodaja Lindo Hamilton. Novico so nedavno oznanili kot del Netflixovega letnega dogodka Tudum. Legendarna igralka bo v (predvidoma) zadnji sezoni serije igrala za zdaj še neznani lik, prepričani pa smo, da bo imela pomembno vlogo. Peto sezono bi naj dobili v naslednjem letu.

Linda Hamilton je v svetu filma dobro znano ime. Najbolj se je spomnimo po njenem delu v filmski franšizi Terminator, v kateri je upodobila Sarah Connor. To vlogo je igrala v prvem filmu Terminator, kot tudi v nadaljevanjih Terminator 2: Sodni dan in ponovno Terminator: Temna usoda. Nedavno se je spomnimo iz grozljivke Children of the Corn.

Še ena zvezda iz 80-tih v Hawkinsu

S tem, ko se pridružuje seriji Stranger Things, je še ena v vrsti zvezd iz 80-ih, ki se bo pojavila v priljubljeni seriji. Stebri serije so že vrsto let Winona Ryder, Matthew Modine, Sean Astin, Paul Reiser, Cary Elwes in Robert Englund.

Winona Ryder

Znano je, da bo peta sezona serije tudi zadnja. Igralci so namreč prerasli svoje vloge, kar se je videlo že v četrti sezoni. Zadnja sezona še ni začela s produkcijo. Ustvarjalca serije, brata Duffer, sta maja sporočila, da čeprav so začeli pisati zadnjo sezono že v letu 2022, še ne bodo začeli s produkcijo, zaradi stavke Ameriškega združenje pisateljev (WGA). »Upamo, da bo kmalu dosežen pravičen dogovor, da se bomo lahko vsi vrnili k delu. Do takrat pa — konec. #wgastrong« sta takrat zapisala Dufferjeva.

Prihaja animirana serija Stranger Things

Medtem ko se izvorna serija končuje, tako Netflix kot brata Duffer že delajo na razširitvi serije v veliko franšizo. Pred kratkim so namreč objavili, da bomo dobili animirano serijo Stranger Things.

Poleg tega je že pripravljen osnovni načrt za gledališko predstavo v tem svetu, ki se bo dogajala leta 1959 in se ne bo osredotočala na prej znane like. Debi bo doživela na londonskem West Endu.

Zdi se, da je franšiza Stranger Things neizbežna. Paradni konj Netflixa ima še veliko potenciala, a težko je verjetno, da bi spin-offi dosegli nivo evforije, ki ga je povzročila originalna serija. Pustimo se presenetiti.

Poiščite nas na družbenih omrežjih