Leonardo DiCaprio bo zvezda prihajajočega filma Paula Thomasa Andersona

Warner Bros je napovedal nov projekt izjemnega režiserja Paula Thomasa Andersona, kjer bodo v glavnih vlogah igrali Leonardo DiCaprio, Sean Penn in Regina Hall. Za zdaj film še nima naslova, njegovo snemanje pa se bo začelo letos v Kaliforniji. Scenarij za film je napisal Anderson sam, ki bo poleg tega tudi produciral film skupaj s Saro Murphy in Adamom Somnerjem.

Podrobnosti zgodbe so za zdaj še neznane. Izvedeli smo, da se dogajanje odvija v sodobnem času in da gre za najbolj komercialno usmerjen projekt, ki ga je PTA kadarkoli posnel. Ideja za film je nastala v sodelovanju med predsednikoma/izvršnima direktorjema studia Warner Bros, Michaelom De Luco in Pam Abdy. Na idejo so prišli med snemanjem Andersonovega zadnjega filma, Sladičeva Pica, ko sta še vodila studio MGM. Tisti film je prejel tri nominacije za oskarja: za najboljši film, scenarij in režijo.

Čeprav so DiCaprio, Penn in Hall glavne zvezde, bo imel prihajajoči film veliko igralsko zasedbo, ki v tem trenutku še ni popolna. Anderson je že prej ustvaril filme z velikimi igralskimi zasedbami, zlasti z Vroče noči.

Film je pomemben iz več razlogov. Skupaj z razvojem, kot je nedavno sklenjeno strateško partnerstvo med Tomom Cruiseom in projekti, ki vključujejo priredbo najbolj prodajane knjige T.J. Newmana, Drowning: The Rescue of Flight 421, ima Warner Bros, skupaj z De Lucom in Abdijevo, priložnost, da spremeni zgodbo o studiu. Leto 2023 je bilo za studio težavno, čeprav so zaključili z najbolje obiskanim filmom leta Barbie. Hkrati film predstavlja novo priložnost, da eden najbolj spoštovanih filmarjev na svetu, končno prejme svojega prvega oskarja.

Poiščite nas na družbenih omrežjih