Joker (očitno) dobiva nadaljevanje

Fenomenalni izvorni film iz leta 2019 dobiva nadaljevanje. Govorice so se sicer že sprožile takoj po izidu prvenca, saj je njegov komercialni in kritični uspeh definitivno kar klical po drugem delu. Čeprav je bilo do zdaj vse neuradno, pa so se zdaj stvari le malce razjasnile.  

Potrjeno je, da film Joker definitivno dobiva nadaljevanje. Po odprtem zaključku je seveda bilo nadaljevanje pričakovati, vendar ima zadnjo besedo pri tem vedno žal denar. Ta v primeru Jokerja najverjetneje ni bil problem, saj je prvi film zaslužil več kot milijardo dolarjev in prejel izjemne kritike ter kar 9 nominacij na podelitvi oskarjev. Slavil je Joaqin Phoenix v glavni moški vlogi, pobrali pa so tudi oskarja za glasbeno spremljavo.

Obeti so zato zelo visoki in čeprav je bil film sprva mišljen le kot izvirnik, so si razvijalci filma očitno le premislili. Pricurljale so namreč novice, da je režiser in glavni ustvarjalec izvornega filma Todd Phillips uradno podpisal pogodbo za pisanje scenarija za naslednji projekt Jokerja.

Z ostalimi ustvarjalci naj bi poskrbeli za nov film. Čeprav še ni točno znano, lahko le ugibamo, da gre dejansko za nadaljevanje. Nekateri filmski obveščevalci so sicer namignili, da bi lahko šlo za popolnoma drug film, kjer bi Joker lahko bil v drugačni vlogi in ne v glavni.

O tem močno dvomimo, saj takrat nebi govorili o projektu Joker, temveč o popolnoma drugem projektu, kjer bi se Joker le posledično omenil. Vsekakor držimo pesti, da bo naša pričakovanja najprej izpolnil novi Batman, potem pa bo čas še za nadaljevanje Jokerja.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih