John Carpenter nakazuje možnost nadaljevanja filma The Thing

Eden največjih in najbolj pomembnih režiserjev modernega časa, John Carpenter, je nedavno navdušil svoje oboževalce v obsežnem intervjuju, kjer je nakazal možnost snemanja nadaljevanja kultnega filma The Thing (Stvor). Po več kot 40 letih bi lahko končno dobili odgovor na skrivnostni in misteriozni zaključek, ki je pustil oboževalce v negotovosti.

John Carpenter je znan po številnih filmskih uspešnicah, večinoma grozljivkah in srhljivkah. Njegova filmografija vključuje Noč čarovnic, Pobeg iz New Yorka, Oni živijo, Meglo, Vampirje in seveda The Thing. Slednji je verjetno njegovo najboljše in najpomembnejše delo. Ta srhljivka je hitro postala klasika žanra zaradi svoje odlične atmosfere, izjemnih likov in vrhunske glasbe ter skrivnostnega zaključka, ki je pustil oboževalce z željo po razkritju.

Film je bil posnet po knjigi Johna W. Campbella iz leta 1983 z naslovom “Who Goes There?”. Zdaj, po informacijah, naj bi bilo odkrit tudi skriti rokopis romana z naslovom “Frozen Hell”, ki naj bi bil najden leta 2018. Ta vključuje 45 strani dodatne zgodbe, ki še ni bila predstavljena javnosti. Obstaja možnost, da bi ta vsebina bila uporabljena v nadaljevanju filma. Carpenter je to in še več razkril v intervjuju.

Poleg tega je Carpenter omenil, da se projekt trenutno nahaja v zgodnji fazi razvoja in je navdušen nad možnostjo sodelovanja s talentiranimi ustvarjalci, ki so bili vključeni v prvi film. Čeprav ni razkril podrobnosti, je namignil, da bi se lahko v nadaljevanju vrnil tudi kultni Kurt Russell, ki je v prvem delu upodobil lik R.J. MacReadyja.

Pomembno je opozoriti, da uradne potrditve o nadaljevanju The Thing še ni. Kljub temu se oboževalci veselijo in nestrpno pričakujejo nadaljnje informacije o tem projektu. Zavedamo se, da bo treba počakati na uradno potrditev, vendar se že zdaj veselimo novic.

Poiščite nas na družbenih omrežjih