Joaquin Phoenix neprepoznaven po preobrazbi za film Disappointment Blvd.

Joaquin Phoenix se je ponovno podal na fizično preobrazbo za vlogo v filmu. V torek so ga v objektiv ujeli fotografi ob snemanju njegovega prihodnjega filma z naslovom Disappointment Blvd. Na slikah lahko vidimo mnogo starejšega Joaquina z redkimi sivimi lasmi.

Nazadnje se Phoenix podal v telesno preobrazbo leta 2019 za vlogo v filmu Joker. Da se je prelevil v lik Arthurja Flecka je izgubil kar 23 kilogramov. Sedaj pa v novem projektu režiserja Arija Asterja, ki ima za seboj dve uspešnici – Solsticij in Podedovano zlo – izgleda ravno nasprotno. Poleg Joaquina v filmu nastopajo še Amy Ryan, Kylie Rogers, Nathan Lane in Patti LuPone. To pa ni edini film, katerega Phoenix trenutno snema, saj sta z Rooney Maro združila svoje moči in se pridružila projektu You Were Never Really Here.

Trenutno še ni veliko novosti o čem točno bo govoril film Disappointment Blvd, vendar ga je Ari Aster na kratko opisal kot »intimni portret najbolj uspešnega podjetnika skozi več različnih obdobjih«. Fotografije je objavil Daily Mail in na njih lahko vidimo Phoenixovo podobo glavnega lika Beauja.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih