Jeremy Renner po hudi nesreči znova na nogah

Priljubljeni igralec Jeremy Renner je zadnjo zimo doživel hudo nesrečo. Pri pomoči svojemu nečaku je namreč padel pod snežni plug in se skoraj smrtno ponesrečil. Po številnih ugibanjih o njegovi usodi so naposled le prišle pozitivne novice o njegovem okrevanju. Po manj kot štirih mesecih ga lahko spet vidimo na nogah, kar je ob tej nesreči pravi čudež.

Prvega januarja je odjeknila novica, da je 51-letni igralec, ki je nastopal v številnih Marvel filmih, kot tudi v Sledi v snegu in Bombna misija, doživel nesrečo pri kateri bi se lahko smrtno ponesrečil. Pri reševanju svojega nečaka med hudo snežno nevihto ga je povozil snežni plug in mu zlomil več kot 30 različnih kosti. Čeprav je po nesreči situacija kazala izredno slabo, pa je igralec takoj po prvih operacijah razveselil oboževalce z novico o svojem stanju. Kljub temu, da je bilo to daleč od rožnatega, pa je pokazal, da obstajajo upi za igralčevo hitro in uspešno rehabilitacijo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Pred kratkim je igralec razveselil še z eno novico. Na svojih družbenih omrežjih je namreč pokazal videoposnetek svojega okrevanja, kjer že hodi s pomočjo hojice. Dosežek je neverjeten, zato mu pri okrevanju želimo veliko sreče in motivacije, s katero bo premagal to težko situacijo. Upamo pa, da lahko kmalu vidimo še kakšen njegov “update”, kjer nas bo razveselil še s kakšno podobno novico, kot je ta.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih