James Cameron presenetil z idejo o 9-urnem Avatarju

James Cameron razmišlja o tem, da bi izdal miniserijo Avatar 3, ki bi trajala kar 9 ur. Serija bi bila del načrta za razširitev franšize, ki vključuje tudi nadaljevanja filmov, videoigre in druge izdelke. Glede na to, da je Avatar eden najuspešnejših filmov vseh časov, bi bila ta ideja zagotovo zanimiva za mnoge ljubitelje te znanstvenofantastične franšize.

Če bo serija res izdana, bi to predstavljalo prelomnico na področju filmske industrije, saj bi bila to ena najdaljših televizijskih serij, kadarkoli izdanih. Ideja za izdajo 9-urne serije Avatar 3 izvira iz dejstva, da je zgodba filma zelo kompleksna in bi bilo težko vključiti vse elemente v en sam film, ki bi trajal manj kot tri ure.

avatar

Trenutno več informacij o tem megalomanskem projektu ni, vendar zagotovo na podrobnosti ne bomo čakali predolgo. Kreator franšize James Cameron je namreč že pred časom najavil kup novih filmov o Avatarju, kateri naj bi izšli leta leta 2024, 2026 in 2028. Prihodnost franšize je torej zelo obetajoča, mi pa že komaj čakamo, da vidimo, kaj nam v tem svetu še lahko predstavijo ustvarjalci.

Poiščite nas na družbenih omrežjih