HBO Max predlogi - junij 2023: V ospredju The Idol in osel EO

V mesecu juniju imamo za vas nove predloge na pretočni platformi HBO Max. Našli boste veliko novih in starih filmov, vse od izvirnih zgodb pa tja do večnih klasik. Prebrskali smo celotno ponudbo in za vas izpostavili tisto najboljše in najbolj aktualno za ogled v juniju 2023.

Preverite najnovejšo HBO Max ponudbo:

Filmi

IA / EO

Žanr: drama
Režija: Jerzy Skolimowski
Igrajo: Sandra Drzymalska, Lorenzo Zurzolo, Mateusz Kościukiewicz, Isabelle Huppert

Kratek opis: Film EO je delo poljskega režiserja Jerzyja Skolimowskija, ki skozi oči melanholičnega osla raziskuje vizijo sodobne Evrope. Film je fascinanten vpogled v človeštvo skozi oči živali. Vizualno je naravnost prekrasen. Prepričani smo, da česa takšnega še niste gledali.

Vroči Mike: Zadnji ples

Žanr: romantična drama/komedija
Režija: Steven Soderbergh
Igrajo: Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Vicki Pepperdine

Kratek opis: Vroči Mike oz. Magic Mike je po dveh uspešnih filmih že dobro znano ime. Channing Tatum v vsem svojem sijaju unovči tako svoj izgled kot plesne in igralske sposobnosti. Zadnji ples je tretji in (predvidoma) zadnji film v tej franšizi, saj se tudi Tatum (sicer neopazno) stara. Po ogledu filma Zadnji ples bi to težko rekli, saj je v najboljši formi svojega življenja, a niti to ne utemeljuje obstoj tega filma, ki igra na dobre stare note in je precej predvidljiv, a bo svojo ciljno publiko vseeno zadovoljil.

Več si preberite v naši recenziji.

Šazam! Bes bogov

Žanr: fantazijska komedija
Režija: David F. Sandberg
Igrajo:
Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody, Ross Butler, Meagan Good, Lucy Liu, Djimon Hounsou, Helen Mirren

Kratek opis: Šazam! Bes bogov je nadaljevanje prvega filma Šazam! v katerem spremljamo ciničnega najstnika, ki se trudi najti svoje mesto v DC univerzumu, hkrati pa poskuša igrati pomembno vlogo pri razvoju svoje superjunaške družine. V ospredju je Billy Batson (Asher Angel in Zachary Levi), ki se mora tokrat s svojo ekipo soočiti s hčerkami enega od titanov, polboga Atlasa. Tokrat so se ustvarjalci posluževali idej, ki smo jih že videli in za češnjo na vrhu predvidljivi zgodbi dodali en kup klišejev. Film bi priporočali ljubiteljem tovrstnih filmov.

Več si preberite v naši recenziji.

Junaki delavskega razreda

Žanr: drama
Režija: Miloš Pušić
Igrajo:
Boris Isaković, Jasna Djuričić, Stefan Beronja, Predrag Momcilovic, Bojana Milanovic, Aleksandar Djurica, Mihajlo Pleskonjic, Ervin Hadzimurtezic, Filip Djuric, Marko Vasiljevic

Kratek opis: Profesor in skupina ilegalnih gradbenih delavcev so odšli brez denarja in osnovnih pravic. Poskušajo se boriti s šefi s sredstvi, ki jih imajo pri sebi. Njihovi šefi gradijo ogromno Potemkinovo vas z namenom kraje denarja iz razvojnega sklada. Ko se bliža rok, se tveganja večajo. Nekoč preprosta gradnja postane boj za življenje in smrt.

Serije

The Idol

Igrajo: Abel Tesfaye, Lily-Rose Depp, Suzanna Son, Troye Sivan, Jane Adams

Kratek opis: Serija The Idol velja za eno najbolj kontroverznih v zadnjih nekaj letih. Sam Levinson, ustvarjalec prav tako priljubljene serije Evforija, je združil moči s pevcem The Weekndom in nastala je serija o življenju pop zvezde na njenem vrhuncu in o vseh težavah, ki jih takšni ljudje imajo, kljub neomejenemu bogastvu. V glavni vlogi blesti Lily- Rose Depp, hčerka znanega igralca Johnnyja Deppa.

Srečni Hank

Igrajo: Bob Odenkirk, Mireille Enos, Cedric Yarbrough, Diedrich Bader, Olivia Scott Welch, Sara Amini, Suzanne Cryer

Kratek opis: Zgodba o profesorju Hanku Deverauxu mlajšem, ki se počuti ujetega zaradi službovanja na slabo financiranem kolidžu v Pensilvaniji, njegovi ženi Lily in samozaverovanosti angleškega oddelka, ki ga vodi. V glavni vlogi je zmeraj odlični Bob Odenkirk.

Mayans M.C. (peta sezona)

Igrajo: J. D. Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Danny Pino, Edward James Olmos, Frankie Loyal, Joseph Lucero, Vincent Vargas, JR Bourne

Kratek opis: V nadaljevanju zgodbe iz serije “Sinovi anarhije” je nekdanji zlati deček Ezekiel EZ Reyes pravkar odslužil zaporno kazen. Kot prebivalec kraja Santo Padre na kalifornijsko-mehiški meji mora na novo oblikovati svojo zločinsko identiteto.

Šov Erica Andreja (šesta sezona)

Igrajo: Eric André, Hannibal Buress

Kratek opis: Eric Andre se vrača s šesto sezono svojega šova, kjer se boste ponovno nasmejali do solz. Pričakujte nepričakovano. Nove epizode so pri nas na voljo vsak torek.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Viri slik: HBO

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih