Guardians of the Galaxy 3 že izbral nove glasbene uspešnice

Režiser James Gunn je potrdil, da bodo začeli s snemanjem Guardians of the Galaxy 3 konec leta. Hkrati so potrdili, da so končali z izbiro glasbe. Prvi film Guardians of the Galaxy je izšel avgusta 2014, kmalu za tem je sledil drugi del v maju 2017. Oba filma sta bila veliki uspešnici in prijetno presenečenje v Marvelovi franšizi.

Film je prinesel ravno pravo kombinacijo humorja, akcije in drame za vse oboževalce Marvelovih filmov, zato so gledalci hitro vzljubili skupino Guardians of the Galaxy. Velika težava je bila obdržati režiserja, saj je prišlo do spora in je Marvel odpustil Jamesa Gunna, toda že kmalu za tem so ga pripeljali nazaj za tretji del. Na Twitterju je režiser potrdil, da se bo snemanje začelo konec letošnjega leta, Marvel pa je že naznanil, da bo izid filma maja 2023.

Guardians of the Galaxy bi moral pričeti s snemanjem že prej, a si je Gunn vmes na pleča nakopal projekt Suicide Squad. Tam so sicer snemanje končali še pred začrtanim datumom, toda to ni spremenilo načrtov za Guardians of the Galaxy 3. Verjamem, da bomo v naslednjih mesecih dobili več informacij o novih likih in vlogah v filmu, za stare pa je Gunn že potrdil, da se vračajo.

Ena najboljših točk filma je izbira glasbe in Quillova uporaba kasetnika. Star-Lord posluša glasbo iz 60-ih in 70-ih zaradi tega, ker se počuti bolj prizemljenega. Najbolj znani hiti so: Hooked on a Feeling, I Want You Back in O-o-oh Child, ki dodajo neko nostalgičnost gledalcem in povezanost z likom Quilla. Obvestilo, da je izbira glasbe končana je zelo pomembna, saj je v prvih dveh delih predstavljala dodano vrednost in takoj povezala gledalce s filmom. Učinkovita je bila, ker je izbira bila drugačna, a dovolj popularna za gledalce, da prejmejo nostalgični udarec. Upamo, da bomo čimprej videli kaj so skuhali za naslednji del trilogije Guardianov.

Viri slik: Screenrant

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih