George Clooney in Julia Roberts zakonca v romantični komediji

George Clooney in Julia Roberts bosta zakonca v prihajajoči romantični komediji Ticket to Paradise. V vlogi njune hčerke bo Kaitlyn Dever. Za režijo bo poskrbel Ol Parker. Film bo predvidoma na velika platna prišel v septembru 2022.

Prijatelja prvič skupaj v romantični komediji

George Clooney in Julia Roberts sta v preteklosti že sodelovala. V zasebnem življenju sta tesna prijatelja in ponudbe, da kot zakonca nastopita v prihajajoči romantični komediji nista mogla zavrniti. Za režijo bo poskrbel Ol Parker, ki je v preteklosti že režiral glasbeno uspešnico Mamma Mia! Here We Go Again. Kaitlyn Dever, ki bo uprizorila hčerko, poznamo iz uspešne komedije Booksmart in miniserije Unbelievable. Za slednjo je prejela tudi nominacijo za zlati globus.

kaitlyn dever

Zgodba filma Ticket to Paradise bo govorila o bivših zakoncih, ki odpotujeta na Bali preprečit hčerki, da ponovi njuno napako in prehitro skoči v zakonski stan. Za lokacijo snemanja so izbrali Queensland v Avstraliji, saj so jim tamkajšnje oblasti obljubile davčne spodbude pri financiranju filma.

Igralski dvojec je garancija za uspeh

George Clooney je nazadnje režiral in blestel v filmu The Midnight Sky, Julia Roberts pa se na velika platna vrača po nekajletnem premoru. Nazadnje smo jo gledali v TV Seriji Homecoming. Pred tem sta igralca skupaj sodelovala v filmih Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve in Money Monster.

julia roberts george clooney

Po opisu sodeč, bomo dobili klasično romantično komedijo. Ko v čevlje glavnih likov stopita dva filmska velikana, kot sta George Clooney in Julia Roberts je to navadno garancija za uspešen film. Verjamemo, da Ticket to Paradise ne bo izjema.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih