Filmski predlogi kostumov za noč čarovnic

Zelo težka in hkrati zabavna izbira vsako leto je, kateri kostum nadeti za noč čarovnic. Verjamemo, da bo letos veliko kostumov iz serije Squid Game, tako da vam tega mogoče najbolj ne priporočamo. Namesto tega smo se potrudili in poiskali druge ideje, ki bi jih lahko uresničili v tem letu, pa poglejmo:

1. Ikone grozljivk

Jason Vorhees, Freddy Krueger, Michael Myers, Pennywise in Chucky vsi štejejo med ikone grozljivk in zagotovo ste vsako leto videli katero osebo v kostumu naštetih. Jason Vorhees je znan po filmu Petek trinajsti iz leta 1980. Njegov večni nasprotnik Freddy Krueger je poznan po filmu Mora v ulici brestov. Michael Myers je glavni morilec v filmu Noč čarovnic, Pennywise pa spada v izjemno franšizo Stephena Kinga Tisto. Nazadnje je tukaj še Chucky, ki je poznan iz svoje serije filmov. Kostumi ikon grozljivk so odlična izbira letos in tudi v prihodnje.

2. Marvel (Wandavision, Črna vdova in drugi)

Letošnja izjemna Marvelova serija Wandavision je navdihnila mnoge, da se odločijo za enega izmed dveh unikatnih kostumov, ki sta jih v seriji nosila Wanda Maximoff in Vision. Črna vdova je bila vroča tema, saj je po dolgem času ponovno otvorila kinodvorane in pokazala svojo izjemno opravo. Vse druge Marvelove junake pa vsako leto znova vidimo, predvsem kakšnega Spider-Mana, Iron Mana in podobno.

3. Matrica

Še ena franšiza, ki se bo v kratkem vrnila na velika platna je Matrica, zato bi bilo zanimivo, da se vaša ekipa obleče v agente. Ideja je odlična, saj ni preveč kompleksna in v kratkem času lahko sestavite ekipo znamenitih agentov iz Matrice, ki jih večina že pozna.

4. Dežela La La

Film Dežela La La je sicer star pet let, a kostumografija, ki je v filmu ni precej zahtevna in je izvrstna za pare, da pokažejo svoje plesne gibe. Najbolj izstopata rumena obleka Emme Stone in elegantno oblečen Ryan Gosling, katera lahko enostavno poustvarite in v trenutku postanete Mia ter Sebastian.

5. Harley Quinn in Joker

Maski, ki še vedno dominirata na Noč čarovnic, v vseh izvedbah. The Suicide Squad nam je prikazal novo Harley Quinn in vedno se radi vračamo na Heath Ledgerovo verzijo Jokera, če komu Letojeva ne sede. Tu in tam je moč videti Harley Quinn is stripov, ki ima prav tako fantastičen kostum.

6. Harry in Marv

Vsi poznajo uspešnico Sam Doma in zlikovca, ki sta nastopila. Če imaš svojega vodnega bandita, potem je to ponovno nezahteven kostum, ki ga lahko s prijateljem ali prijateljico hitro osvojita, hkrati pa nasmejita veliko ljudi.

7. The Dude

Kultni Veliki Lebowski je film, ki ga sicer ne poznajo vsi, a je za vedno zapisan v srca oboževalcev bratov Coen. Njegov lik je smešen, zabaven in stilsko oblečen, kot da je pripravljen za uživanje. Ravno zato je to idealen kostum za party, saj vam bo poleg zabave še udobno.

8. Cruella

Pred kratkim je Emma Stone fantastično upodobila Cruello De Vil in ji dodala svoj stil. Tako lahko sedaj izbirate med različnimi stilskimi verzijami Cruelle De Vil in zanimivo izstopate.

9. Forrest Gump

Legendarni Forrest Gump ima prav tako več različnih podob. Obstaja kar 5 različnih verzij Gumpa, ki so videti še bolje, če izberete ekipo petih prijateljev. Kostum pa ponovno ni precej zahteven.

10. Dune

Sicer ta filmski gigant še ni tako velik kot kakšne druge franšize, a kostumi znotraj filma so izjemni. Izbire je ogromno in stilsko je možno spremeniti svojo opravo na več različnih načinov, tako da vam to letos zagotovo priporočamo.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih