Enola Holmes dobiva nadaljevanje

Enola Holmes po uspešnem prvencu dobiva nadaljevanje. Prvi film mlajše sestre znamenitega detektiva Sherlocka, si je v prvem mesecu predvajanja na Netflixu ogledalo več kot 76 milijonov ljudi. V glavni vlogi se vrača Millie Bobby Brown, Sherlock bo ponovno Henry Cavill.

Drugi film je bil vprašanje časa

Neizogibno je bilo, da bo Enola Holmes dobila nadaljevanje. Prvenec so si na Netflixu ogledali številni, Millie Bobby Brown pa je navdušila v glavni vlogi. Pred kratkim je na Instagramu sporočila, da se izredno veseli snemanja nadaljevanja.

Vračajo se tudi ostali glavni liki iz prvega filma. Sherlocka bo znova upodobil Henry Cavill, Mycrofta Sam Claflin, za režijo pa bo ponovno poskrbel Harry Bradbeer. Scenarij bo tudi tokrat prišel izpod peresa Jacka Thorna.

družina holmes

Prvotni film je bil postavljen v Anglijo, v leto 1884. Na svoj 16. rojstni dan se Enola Holmes zbudi in odkrije, da je njena mati (Helena Bonham Carter) izginila, za seboj pustila čuden izbor daril, a nobenega očitnega namiga, kam je šla in zakaj. Enola se nenadoma znajde pod varstvom svojih bratov Sherlocka (Cavill) in Mycrofta (Claflin), ki jo pošljeta v šolo za mlade dame. Enola od tam pobegne in se poda na detektivsko pustolovščino iskanja mame.

Potencial za novo detektivsko franšizo

Prvi film je požel pozitivne kritike in takoj je bilo jasno, da bodo sledila nadaljevanja. To je bila tudi naša prva misel po ogledu prvenca. Brownova je namreč odlično upodobila Enolo, hkrati pa film spada v žanr, kjer se da isto zgodbo vedno znova reciklirati z novimi pustolovščinami in misteriji. Očitno smo imeli prav. Datum izida nadaljevanja še ni znan, predvidoma bo to naslednje leto.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih