Edgar Wright ponosno predstavlja naslednji projekt

Edgar Wright je na Twitterju delil napovednik težko pričakovanega filma Last Night in Soho. Prvo ime filma je Anya Taylor-Joy, ki je nedavno blestela kot šahovska velemojstrica v miniseriji The Queen’s Gambit.

Edgar Wright se vrača

Edgar Wright mogoče ni največje filmsko ime, a to ne zmanjšuje njegovega doprinosa filmski industriji. Z dobrim delom v zadnjih letih se bo počasi lahko postavil ob bok Nolanu, Tarantinu, Andersonu in drugim. Na sceno je prodrl z zombi satiro Shaun of the Dead. Nato je na glavo postavil, kaj je možno narediti v filmu z uspešnico Scott Pilgrim vs. the World, pred kratkim pa navdušil s filmom Baby Driver.

Prav iz tega razloga so vsi nestrpno pričakovali njegov naslednji film – psihološki triler Last Night in Soho. Končno smo dobili prvi vpogled v to kaj nam je Edgar zakuhal tokrat. Po prvem napovedniku sodeč Wright misli resno, saj ta izgleda fascinantno.

Scenarij je Wright napisal sam in govori o mladi dizajnerki, ki skrivnostno pristane v Londonu leta 1966, kjer spozna svojo vzornico. Izkaže se, da marsikaj ni tako kot se zdi, tudi čas teče nekoliko drugače kot v resnici.

Od šahovske velemojstrice do misteriozne dive

V glavni vlogi je Thomasin McKenzie, ki jo poznamo iz filma Jojo Rabbit. Družbo ji delajo znana imena kot so Matt Smith, Diana Rigg, Rita Tushingham, Terence Stamp in Anya Taylor-Joy. Sploh slednja se je izstrelila v filmsko stratosfero s premišljeno izbranimi projekti v zadnjih letih, lani pa zablestela v miniseriji The Queen’s Gambit.

Last Night in Soho pride na velika platna v drugi polovici oktobra. Videti je, da bo resen igralec v prihajajoči oskar sezoni in tudi mi se ga izredno veselimo!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih