Disney+ predlogi: Nazaj je the Bear!

V sredini leta 2024 imamo za vas nove predloge na pretočni platformi Disney+. Našli boste veliko novih in starih filmov, vse od izvirnih zgodb pa tja do večnih klasik. Prebrskali smo celotno ponudbo in za vas izpostavili tisto najboljše in najbolj aktualno za ogled v sredini leta 2024.

Izpostavili bi eno najboljših serij ta hip, The Bear, ki je nazaj s tretjo sezono.

Preverite najnovejšo Disney+ ponudbo:

Filmi

Vsi mi tujci

Igrajo: Andrew Scott, Paul Mescal, Carter John Grout, Jamie Bell, Claire Foy, Ami Tredrea

Kratek opis: Film režiserja in scenarista Andrewa Haigha, posnetega po istoimenskem romanu japonskega pisca Taichija Yamade, se začne v skoraj zapuščeni stolpnici na obrobju Londona, kjer sta edina stanovalca osamljeni in vase zaprti televizijski scenarist Adam (Andrew Scott) ter njegov šarmantni in odrezavi sosed Harry (Paul Mescal). Vsi mi tujci je kompleksen in večplasten film, saj obravnava številne univerzalne teme; od premagovanja osamljenosti, prebolevanja izgube bližnjega pa vse do sprejemanja lastne drugačnosti.

Več preberite v naši recenziji.

The Beach Boys

Igrajo: The Beach Boys

Kratek opis: Kdor ne pozna legendarnih Beach Boysov, ima popravni izpit z novim dokumentarnim filmom, ki bo predstavljal ozadje te ultra uspešne glasbene skupine. Film vizualno izgleda vrhunsko, ob divjih surferskih ritmih pa je ogled prava filmska poslastica.

Prvo znamenje

Igrajo: Bill Nighy, Nell Tiger Free, Ralph Ineson, Charles Dance, Sonia Braga, Alessia Bonacci, Maria Caballero, Mia McGovern Zaini

Kratek opis: Smo potrebovali filmsko prezgodbo grozljive klasike Znamenje iz leta 1976, v kateri sta Gregory Peck in Lee Remick posvojila dečka, za katerega se izkaže, da je sam antikrist? Seveda ne. Če smo ob prezgodbah / predelavah / nadaljevanjih nam ljubih filmov dosedaj zgolj zmajali z glavo in se jezili nad tem, kako studio in filmski ustvarjalci ne razumejo bistva izvirnikom, nam je lahko Prvo znamenje v močno tolažbo, saj gre za eno redkih filmskih prezgodb, ki upraviči svoj obstoj, se na spoštljiv način prikloni originalu iz leta 1976, hkrati pa je prekleto napeta in strašljiva grozljivka. 

Več si preberite v naši recenziji.

Vrvež v moji glavi

Igrajo: Amy Poehler, Phyllis Smith, Richard Kind, Bill Hader, Lewis Black, Mindy Kaling, Kaitlyn Dias, Diane Lane, Kyle MacLachlan

Kratek opis: Vrvež v moji glavi oz. Inside Out bi moral spadati v šolske kurikulume, saj bi tako bilo dosti manj psiholoških težav pri mladih. Film govori o mladi Riley, ki se je skupaj s staršema prisiljena preseliti in kaj to pomeni za njeno psiho. Zgodba je prikazana skozi njene emocije, ki kontrolirajo njeno počutje – radost, žalost, jeza, gnus in strah. Preden si v kinu ogledate Vrvež v moji glavi 2, poglejte izvirni film, ki spada med najboljše Pixar filme vseh časov.

Serije

The Bear

Igrajo: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott, Matty Matheson

Kratek opis: The Bear je serija o kateri zadnjih nekaj let govorijo vsi v svetu televizije. S svojo drugo sezono se je po koncu Nasledstva zacementirala kot najboljša serija ta hip in nestrpno smo pričakovali tretjo sezono. Ta je sedaj tukaj. Takoj smo dobili vse epizode, ki si jih lahko ogledate na mah. Po ogledu lahko rečemo le: ekipa The Bear – pobrišite prah iz svojih polic in naredite prostor za nove nagrade.

The Acolyte

Igrajo: Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Joonas Suotamo

Kratek opis: Franšiza Vojne zvezd ima novega asa v rokavu. Serija The Acolyte je postavljena na konec obdobja Visoke republike franšize Vojna zvezd, približno 100 let pred Vojno zvezd: Epizoda I – Grozeča prikazen (1999). Spremlja cenjenega mojstra Jedijev, ki preiskuje serijo zločinov, kar ga pripelje v stik z nekdanjim Padawanom in razkrije zlovešče sile. 

Becoming Karl Lagerfeld

Igrajo: Daniel Brühl, Théodore Pellerin, Arnaud Valois, Alex Lutz, Agnès Jaoui, Sunnyi Melles

Kratek opis: Serija Becoming Karl Lagerfeld spremlja vzpon modnega oblikovalca Karla Lagerfelda skozi svet visoke mode v Parizu v 70. letih, pri čemer pripoveduje zgodbo o njegovi karieri tako v visoki modi kot prikaže tudi ozadnje njegovega osebnega življenja. V glavni vlogi je zmeraj karizmatični Daniel Brühl.

Clipped

Igrajo: Laurence Fishburne, Ed O’Neill, Jacki Weaver, Cleopatra Coleman, Kelly AuCoin

Kratek opis: Po dolgem času smo dobili eno zelo obetavno športno dramo oziroma serijo. Clipped prikazuje pestro dogajanje v ozadju lige NBA. V glavni vlogi je izvrstni Laurence Fishburne, zgodba pa govori o zelo znanem škandalu v košarkarski ligi NBA, ko je lastnike franšize Los Angeles Clippers z rasističnimi opazkami na kocko postavil prihodnost sebe kot lastnika in ekipe, ki je bila sredi končnice in v srditem boju z nasprotniki.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Viri slik: NY Post

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih