David Corenswet in Rachel Brosnahan sta nova Superman in Lois Lane

Izbiranje igralcev za vlogi Supermana in Lois Lane je končano. Vsi zanesljivi viri poročajo, da bosta v kultni vlogi stopila David Corenswet in Rachel Brosnahan. Film Superman: Legacy bo na novo postavil temelje studia DC in pokazal vizijo novega šefa studia Jamesa Gunna. Izid filma pričakujemo v letu 2025.

Po mesecih avdicij so odgovorni v studijih Warner Bros in DC izbrali igralca, ki bosta obraz njune prihodnosti. David Corenswet bo novi Superman, Rachel Brosnahan pa bo nova Lois Lane v filmu Jamesa Gunna z naslovom Superman: Legacy, ki bo prvi večji projekt studia po implementacije nove vizije.

Odločitev so odgovorni sprejeli po tem, ko sta oba pred njimi odigrala nekaj prizorov, oblečena v kostuma, in izkazala veliko mero kemije. Postopek izbiranja igralcev je trajal več mesecev, šefa studia DC Safran in Gunn pa sta po poročanjih svoje delo opravila zelo temeljito.

Največji vlogi njune kariere (do zdaj)

Za Davida Corensweta bo to prva vidnejša glavna vloga v velikem studijskem filmu, saj je pred tem nastopal v projektih, kot so Pearl, The Politician in We Own This City. Že od samega začetka je njegovo ime bilo na samem vrhu in po zadnji avdiciji je sklenil dogovor o največji vlogi v njegovi dosedanji karieri.

Rachel Brosnahan je nekoliko bolj poznana. Nedolgo nazaj je končala s snemanjem zadnje sezone Amazonove serije The Marvelous Mrs. Maisel, kjer blesti v glavni vlogi za katero si je prislužila številna priznanja, vključno z zmago na Emmyjih. Tudi ona je bila hitro na samem vrhu seznama igralk za vlogo Lois Lane po tem, kar so mnogi opisali kot najboljšo avdicijo v procesu.

Komu vloga Lexa Luthorja?

S tem, ko so izbrali najpomembnejša igralca, si bodo zdaj prizadevali zapolniti mesto Supermanovega velikega sovražnika Lexa Luthorja in drugih stranskih likov, kot je Kentov prijatelj Jimmy Olsen. V ožjem izboru za Luthorja sta brata Alexander in Bill Skarsgård. Za Jimmyja zaenkrat še ni nobenih informacij.

Superman: Legacy v kinematografe prihaja 11. julija 2025.

Poiščite nas na družbenih omrežjih