Bo Mahershala Ali zaigral v novem Jurskem svetu?

Mahershala Ali je uradno v pogovorih za vlogo v prihajajočem filmu Jurski svet, ki ga bo režiral Gareth Edwards. Če bo dogovor sklenjen, se bo Ali pridružil zvezdniški igralski zasedbi, v kateri so že potrjeni Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Rupert Friend in Manuel Garcia-Rulfo. Z morebitno potrditvijo novice bi najnovejše nadaljevanje takoj postalo še bolj zanimivo, saj je Ali znan po svojih prepričljivih in močnih nastopih.

Ali je trenutno povezan tudi s projektom Blade v Marvelovem svetu, za katerega pa se snemanje še ni začelo. Zato se mu je ponudila nova priložnost, ki bi lahko pomenila prelomnico za obe filmski seriji. Njegova vloga bi lahko prinesla novo dinamiko in globino zgodbi ter osvežila objektivno slabši zadnji del Jurskega sveta.

Novica o Alijevih pogovorih je vzbudila veliko zanimanja v filmskih krogih, saj je igralec znan po svojih oskarjevskih predstavah v filmih, kot sta Mesečina in Zelena knjiga. Oboževalci z nestrpnostjo čakajo uradno potrditev njegove vloge in več informacij o prihajajočem filmu.

Viri slik: The Verge

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih