Snemanje Batmana 2 je prestavljeno na leto 2024.

Ponovna obuditev Batmana je bila zagotovo eden največjih filmskih trenutkov leta 2022. Film je bil mojstrsko izdelan, fenomenalni pa so bili tudi odzivi tako strokovne kot splošne javnosti. Zato je bilo največje vprašanje dejstvo, kdaj bomo dobili nadaljevanje. Zdaj, po skoraj letu čakanja, pa dobivamo prve signale o snemanju nadaljevanja. To je bilo prestavljeno iz letošnjega novembra na marec 2024.

Matt Reeves, režiser obuditev zadnjega Batmana, je malo po uspehu potrdil novo nadaljevanje. Razkril je, da že razvija scenarij za drugi film in da si želi nadaljevati zgodbo Brucea Wayna ter raziskovati nove teme in like v mestu Gotham. Čeprav ni podal nobenih dodatnih informacij, je že iz prvega dela jasno, da bomo spremljali že znane zlikovce. Zagotovo pa bo v filmu nastopil novi Joker, ki ga bo tokrat igral novi zvezdnik v nastajanju, Barry Keoghan.

the batman 2022 prizor z avtom in pingvinom

Snemanje drugega filma je bilo tako samo vprašanje. Prvi datum naj bi bil november 2023, vendar pa naj bi zaradi domnevne stavke pisateljev snemanje prestavili na marec 2024, izid pa na 3. oktober 2025. Že komaj čakamo, da lahko vidimo nove podrobnosti temačnega Batmana. Prvi je bil naravnost fantastičen, zato so pričakovanja za nadaljevanje še toliko večja.

Poiščite nas na družbenih omrežjih