Ana de Armas bo Marilyn Monroe

Prelestna Marilyn Monroe dobiva novo filmsko upodobitev. V filmu Blonde bo v njene čevlje stopila Ana de Armas. Zgodba temelji na istoimenski knjižni uspešnici Jayce Carol Oates in še letos prihaja na Netflix in velika platna.

Misterij Marilyn Monroe

Marilyn Monroe velja za eno najlepših žensk vseh časov. Za perfektnimi svetlimi lasmi in očarljivim nasmeškom se je skrivala nežna in ranjena duša. Njena smrt še vedno buri duhove in obstajajo številne teorije zarote o tem, kaj naj bi se v resnici zgodilo, zato je njeno življenje še danes tako zanimivo.

V najnovejši filmski adaptaciji jo bo upodobila Ana De Armas, ki jo poznamo iz prejšnjih filmskih uspešnic kot so Knives Out, Blade Runner 2049 in War Dogs. V najnovejšem filmu No Time to Die bo tudi t.i. Bondovo dekle.

ana de armas marilyn monroe

Ana de Armas je prava izbira

Kljub temu, da film ne temelji na resničnih dogodkih, temveč je mešanica resnice in fikcije, se je Ana za vlogo ikonične igralke resnično potrudila. Najtežja stvar pri upodobitvi sta bila glas in naglas Monroejeve, pravi igralka. V zadnjem intervjuju je razkrila, da je za izpopolnitev obeh potrebovala 9 mesecev. Omenila je, da je bilo vse skupaj izredno mučno in naporno ter da so bili na koncu njeni možgani pečeni.

Ana de Armas je v zadnjih letih doživela strm karierni vzpon. Vloga Marilyn Monroe za vsako igralko predstavlja vrhunec kariere in popolnoma razumljivo je, zakaj se je tako predala temu projektu. Film bomo vsekakor z veseljem pogledali, četudi ne bo biografski, saj je imela Marilyn Monroe življenje vredno filmske franšize, ne samo ene uspešnice. Prepričani smo, da jo bo Ana dostojno upodobila!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih