Ali se bo SnyderVerse nadaljeval? Zack Snyder ponovno draži oboževalce

Zdi se, da je minila že cela večnost odkar je bil internet prepljavljen s ključniki #releasethesnydercut. Zgodba o tem, kako so oboževalci DC univerzuma Zacka Snyderja (skoraj) lastnoročno pripeljali Ligo pravičnih od mrtvih in dobili možnost novega ali bolje rečeno pravega filma. Zaradi kakovosti njegovega reza se je od takrat pojavil nov ključnik #restorethesnyderverse.

Z njim oboževalci njegove ideje od studia WB ali kogar koli drugega zahtevajo naj mu pustijo izpolniti njegovo vizijo. Kaj se torej dogaja v povezavi s Snyderverse?

Ali Zack Snyder ponovno draži s filmi znotraj DC univerzuma?

Pred nekaj dnevi je Zack Snyder na svojem Twitter profilu objavil kratek video, ki nam z glasom negativca Darkseisa pove, naj si zapišemo datum od 28. do 30. aprila 2023. K videu je pripel še ključnik #fullcircle. Tako so se hitro pojavila ugibanja o nadaljevanju njegove Lige pravičnih Zacka Snyderja, ki je na HBO Max prispela leta 2021 prav v tem času meseca marca. Kultni Snyder Cut je trajal 242 minut in predstavil njegovo zgodbo filma, ki ga je leta 2017 prejel Joss Whedon in nastal je eden najslabših filmov o superjunakih. Od tistega dne pred šestimi leti so oboževali vseskozi ustvarjali poplavo sporočil o izidu omenjenih filmov.

Ko je na čelo miselnega vodje DCU stopil James Gunn, so mnogi upali, da se bo našel prostor za Zacka Snyderja oziroma njegovo vizijo. To se ni zgodilo. Še (nekaj upanja mora biti). Skupaj s Petrom Safranom je Gunn objavil desetletno vizijo DC univerzuma, kjer pa vse sloni na hudi predelavi celotne filmske zasedbe – začenši s filmom Flash, ki v naša kina prihaja junija.

Snyder napovedal svoj SnyderCon, kjer bo predvajal trilogijo DC

Če se za trenutek vrnemo k Snyderjevim tvitom, je možnosti za nadaljevanje SnyderVersa zelo malo. Najverjetneje gre za tako imenovani SnyderCon, kjer bo režiser svojim zvestim oboževalcem predvajal vse tri filme, ki jih je ustvaril za DC – Jekleni mož, Batman proti Supermanu: Zora pravice in Liga pravičnih Zacka Snyderja. Enako je storil tudi leta 2019.

Da gre verjetno res za to, govorijo tudi druge slike, ki jih je delil Snyder. Te prikazujejo Supermana in Batmana oziroma Henryja Cavilla in Bena Afflecka. Tu pa je še kratica ACCD, ki jo je v preteklosti že uporabil in pomeni Art Center College of Design, kjer je filme že predvajal.

 

Zack Snyder

Zack Snyder ima moči usmerjene v Netflixov film Rebel Moon

Zack Snyder v tem letu pričakuje nov film z naslovom Rebel Moon, ki bo na Netflix prispel decembra. Šlo bo za tako imenovani novi IP, ki ga želi Netflix raztegniti v franšizo. Bo to Snyderju uspelo ali bomo čez nekaj let spremljali poplavo ključnikov v stilu #restoretherebelmoonverse? Bomo videli, vsekakor pa se že veselimo konec aprila, ko bomo izvedeli, kaj točno ima za bregom Zack Snyder.

Poiščite nas na družbenih omrežjih