6 napovedi z dogodka GameAwards, ki jih filmoljubi ne smejo spregledati

Dogodek GameAwards je za nami, prah se je dokončno polegel in videli smo ogromno novih naslovov v svetu videoiger. Številne najave so presenetile, nakazale nove trende v zabavni industriji ter potrdile, da se filmska in igričarska industrija povezujeta. V več kot 3 urah so oskarji za videoigre poskrbeli za številna presenečenja, vključno z znanimi obrazi in naslovi iz sveta filma.

1. Najava igre Marvel’s Blade

Bethesda (Microsoft) je poskrbel za eno največjih presenečenj večera s predstavitvijo napovednika igre Marvel’s Blade. Razvijalec, ultra priznani studio Arkane Lyone, je že ustvaril uspešnice, kot so Dishonored, Prey in Deathloop. Gre za tretjeosebno akcijsko igro, ki nakazuje novo smer adaptacije visokoproračunskih filmov v videoigre.

2. Naslednji projekt Matthewa McConaugheya: videoigra Exodus

Matthew McConaughey je predstavil svojo strast do videoiger in napovedal znanstvenofantastično igro Exodus, ki jo razvija z novim studijem Archetype Entertainment. Ta projekt označuje začetek novega obdobja, kjer bomo videli več znanih hollywoodskih obrazov v videoigrah, kar bo prineslo nov razcvet in medsebojno povezovanje zabavne industrije.

3. Nova sezona serije Twisted Metal

Anthony Mackie je potrdil prihod 2. sezone Twisted Metala, s čimer je Sonyjeva produkcijska hiša pokazala zavezanost adaptaciji naslovov videoiger v serije in filme.

4. Nova videoigra Jurassic Park Survival

Jurski park se vrača v obliki videoigre, kjer bomo preživeli v parku polnem strašljivih dinozavrov in pasti.

5. Nova videoigra Dragon Ball: Sparking Zero

Za ljubitelje Dragon Balla je tu nov naslov, Dragon Ball: Sparking Zero, ki omogoča igranje najbolj prepoznanih likov in bojevanje proti drugim nasprotnikom.

6. Hideo Kojima in Jordan Peele najavljata nov format zabave – mešanica med filmom in videoigro

Na letošnjem GameAwards je Hideo Kojima predstavil svoj ambiciozen projekt, ki združuje film, videoigro in še več. Projekt, ki vključuje velika imena, kot so Jordan Peele, Udo Kier, Sophia Lillis in Hunter Schafer, je še v začetni fazi, vendar že vzbuja veliko zanimanje. Spremljali bomo celoten proces nastajanja in se veselili končnega izdelka.

Filmi in serije dodane na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih