6 najboljših filmov, ki so izšli meseca junija na VOYO

Platforme za pretočno predvajanje vsebin so odličen vir vrhunskih zgodb, ki nas lahko marsikaj naučijo ali pa samo za kratek čas zabavajo. Gledamo lahko široko paleto različnih filmskih izdelkov, najbolje pri vsem tem pa je, da se knjižnica filmov in serij nenehno posodablja, zato smo za vas preverili, kako nas je ta mesec presenetil VOYO.

Voyo je priljubljena platforma za predvajanje pretočnih vsebin, ki gledalcem iz naslonjača domačega kavča na katerikoli mobilni napravi omogoča gledanje zanimivih filmskih vsebin. Uredniki vsak mesec vestno skrbijo, da za vse gledalce, ne glede na filmsko znanje in okus, pripravijo zanimiv in atraktiven program.

Poglejmo s čim so nas najbolj presenetili v mesecu juniju:

Brad in Angelina/ Brad & Angelina: The Rise & Fall of a Scandalous Marriage

Eden največjih zvedniških parov vseh časov Angelina Jolie in Brad Pitt sta pred kratkim dobila svoj dokumentarni film. Vrhunska igralca sta leta 2014 po 12 letni zvezi dahnila usodni “da”, le dve leti kasneje pa sta se zaradi neskladja v zakonu tudi ločila. Njuna zveza namreč ni bila niti zdaleč perfektna. Bila je izredno tokstična, podrobnosti pa še vedno presenečajo tudi največje poznavalce dogajanja v Hollywoodu. Prav zato je to zgodbo zelo zanimivo videti in slišati tudi od blizu, ta dokumentarni film pa vse to izvede naravnost fantastično, saj nam podrobno predstavi šokantne informacije in celotno dogajanje tega bivšega zvezdniškega para.

Kdo tam poje/ Ko to tamo pjeva

Jugoslovanska filmska klasika Kdo tam poje verjetno ne potrebuje kakšne posebne razlage. Gre za brezčasno mojstrovino, ki še danes ohranja svoj čar. Z enostavno zgodbo nam odlično pričara balkansko vzdušje med drugo svetovno vojno, s humorističnimi vložki pa mojstrsko poskrbi, da se gledalec nasmeji do solz. Zato je film vselej aktualen, zdi pa se, da je z vsakim ogledom še bolj smešen in zanimiv.

Južni veter: Pospešek/ Južni vetar: Ubrzanje

Izjemno priljubljen srbski triler Južni veter je leta 2021 dobil še bolj priljubljeno nadaljevanje in je od svojega izvirnika še bolj akcijski, razburljiv in nevaren. Nadaljuje zgodbo dveh prijateljev, ki pa se tokrat zapleteta v popolnoma drugačeno zadevo. Njun zaplet vas bo garantirano držal na trnih od začetka pa vse do presenetljivega konca. Film si nedvomno zasluži poseben status na filmski sceni in ogled v udobju domačega kavča.

Detektivka Aurora Teagarden: Neporavnani računi & Kljub ljubiteljev skrivnosti / Aurora Teagarden Mystery 1: A Bone to Pick & Mystery 2: Real Murders

Kaj je definicija za dobro detektivsko avanturo? Misteriozni umor, pretkan zlikavec ter neustavljiv, nepopustljiv in vdan detektiv. Vse to in še več je Detektivka Aurora Teagarden, ki na platformi Voyo tokrat rešuje kar dva izredno zanimiva primera, ki bosta mešala štrene tako vam kot glavni junakinji. Kakšna je torej usoda in kdo je morilec, boste na žalost oz. na srečo morali izvedeti ob ogledu teh odličih kanadskih misterioznih detektivskih pustolovščin.

Ukradeno življenje/ Stolen Lives

Težke zgodbe so najboljše zgodbe za dramo. Z njimi lahko vidimo hude situacije, soočenje s travmo, transformacije in vse kar spada vmes. Ravno takšna je tudi drama o izgubi sina, ki ga po 50 letih najdejo zakopanega v škatli. Pripravite se na emocionalno potovanje, ki bo na vas zagotovo pustilo izjemno velik pečat in življenjsko lekcijo o različnih družbenih, psiholoških in socioloških vprašanjih.

Viri slik: Collider

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih