10 najboljših komedij, ki jih lahko najdete na VOYO

Komedija je eden najbolj priljubljenih in pomembnih filmskih žanrov. Skozi zgodovino je prispevala k razvoju filma in oblikovanju kulture, kakršno poznamo danes. Veliki mojstri, kot so Charlie Chaplin, Stan in Ollie ter Buster Keaton, so določili začetek tega žanra, medtem ko so drugi izpopolnili in nadgradili njegovo formulo.

Tako smo dobili številne odlične filmske naslove, ki se jih spominjamo z največjim nasmehom na obrazu. Seveda z veseljem pričakujemo tudi nove filme, ki nas bodo sprostili, nasmejali in nas za nekaj časa odvrnili od vsakodnevnih skrbi.

Platforme za pretočno predvajanje vsebin so odličen vir zabave. Na udobnem domačem kavču lahko uporabnik enostavno najde želeni naslov in takoj začne gledati vsebino, ki jo želi.

Eden od takšnih priljubljenih ponudnikov je tudi VOYO, ki že več kot 10 let zagotavlja široko paleto serij in filmov za gledalce. Med več kot 15.000 urami vsebin zagotovo najdete filmski naslov za vsako situacijo ali razpoloženje.

A1 naročnikom vseh TV in internet paketov ponuja Voyo brezplačno. Več o A1 paketih si lahko preberete tukaj.

Zato smo podrobno pregledali platformo VOYO in raziskali celotno ponudbo komedij. Med številnimi zanimivimi naslovi smo izbrali najboljše:

1. Kdo tam poje

Kdo ne pozna brezčasne jugoslovanske klasike, ki je po več kot 40 letih še vedno močno zasidrana v srcih celotnega Balkana? “Kdo tam poje” je brezčasna filmska klasika, ki nam z enostavno zgodbo slikovito pričara pravo balkansko vzdušje, katerega je vredno znova in znova doživeti ter se skupaj z vsemi avtohtonimi liki nasmejati do solz.

2. Pr’ Hostar

Slovenski “gaunarji” so leta 2016 javnosti predstavili svoj samostojni film, ki je preprosto navdušil. Z naravnost norim humorjem se je med ljudmi hitro razširil kot kuga in takoj postal sinonim za slovensko komedijo brez konkurence. Seveda popolnoma upravičeno, saj vsebuje številne že zdaj ponarodele fore in situacije, ki nasmejijo znova in znova.

3. Pr’ Hostar 2 ‰

pr hostar 2 v kinih

Po izjemno uspešnem filmskem prvencu so se “gaunarji” znova zbrali in pripravili še eno fantastično dogodivščino. Vse videno so še nadgradili, like pa razvili v nepredvidljive junake, ki s svojim humorjem razdvajajo kulturno javnost, oboževalcem pa dajejo prekomerno dozo smeha ob vsaki asociaciji in ponovnem ogledu filma.

4. Maratonci tečejo častni krog

Za vse, ki ste že gledali ta film, veste, da gre za eno najboljših, najbolj smešnih in najbolj odbitih komedij vseh časov. Ne gre samo za eno najboljših komedij na Balkanu, pač pa tudi za eno najboljših komedij na svetu. Zato kdor tega filma še ne pozna, je zagotovo eden prvih, ki si ga mora ogledati, vsi ostali pa se bodo do solz nasmejali že samo ob vseh spominih, ki so jih ustvarili vsi osupljivi liki v tem filmu.

5.Nažgani

nažgani

“Nažgani” je več kot le drama ali preprosta komedija. Gre za pronicljiv film, ki s svojo nenavadno zgodbo odlično komentira trenutno situacijo v družbi in svetu, obenem pa gledalcem dostavi nepozabno idejo, ki se stopnjuje, razvija in poglobi z vsakim korakom odlično zastavljenih in predstavljenih likov. Zato si morate ta film ogledati vsaj enkrat, saj ponuja dvojno dozo “reality hita” in komedije.

Če vam ni do komedij, lahko uživate v grozljivkah, resničnostnih šovih ali pa v športu. Na znižanih A1 Net + TV paketih vas čaka cela paleta vsebin na zahtevo!

6. Šiška Deluxe

Ko se trije “bedaki” odločijo odpreti picerijo sredi ljubljanske Šiške, vsi vemo, da je samo vprašanje časa, kdaj bo šlo kaj hudo narobe. Na srečo vse težave rešujejo na način, da gledalci skozi celotno njihovo potovanje spremljamo vsako njihovo neumnost, šalo ali tragikomično situacijo. Naj še kdo reče: “What you can? What you can all right,” če si upa.

7. Sreča na vrvici

lepoto je hitro postala del slovenske kulture, s svojimi otroškimi “neumnostmi” pa prikazuje otroštvo v vsej svoji lepoti. Zato film ni zgolj odlična komedija, pač pa tudi nostalgično potovanje v čas brezskrbja, prijateljstva, lepote, topline in seveda nagajivosti, ki ostanejo z nami za vedno.

8. The Longest Week

Ljubezen je nepredvidljiva. Zgodi se takrat, ko jo najmanj pričakujemo. Vsaj tako je zgodba problematičnega razvajenega fanta, ki zaradi ločitve svojih bogatih staršev pristane na kavču svojega prijatelja, obenem pa se zaljubi v njegovo punco. Vprašanje je, ali bo sledil svojemu srcu ali izdal svojega prijatelja? Odgovor najdete med vsemi njegovimi neumnostmi, smešnimi zapleti in situacijami.

9. Radijski šov

Zbrati največja filmska imena v en film in jih postaviti v nepredstavljivo situacijo je čudež že sam po sebi, še večji čudež pa je njihova reakcija na brezupno situacijo, ki je prežeta s smehom in humorjem že od prve sekunde dalje. Seveda od takšnih igralskih velikanov ni pričakovati nič manj, vendar so kljub temu leta 1985 ustvarili odlično komedijo, ki jo je vredno videti še danes.

10. Palm Springs

Ni seznama komedij brez romantične komedije. Ta filmski žanr se včasih zdi izumrli, vendar občasno preseneti kakšen izviren film, ki navduši. Na srečo je takšen film “Palm Springs,” ki pripoveduje zgodbo o brezskrbnem očarljivcu in nerazpoloženi družici. Čeprav se zgodba morda zdi klasična, verjemite, da ima film številna presenečenja v rokavu. In to so dobra presenečenja.

Poleg vseh odličnih naslovov, ki smo jih omenili na lestvici, lahko na Voyu najdete tudi druge komedije, drame, detektivke in ostale filme ter serije, ki bodo ganile vaša srca in čustva. Zato spremljajte nove izdaje in druge posodobitve na platformi VOYO, ki poleg kvalitetne vsebine omogoča tudi brezskrbno spremljanje naslovov iz udobja domačega kavča.

Naročnik oglasa je A1 Slovenija

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih